fredag 3. april 2009

SP bygger bane og vei!

I statsråd i dag legger samferdselsminister Liv Signe Navarsete fram forslag om utbygging og finansiering av E18 på strekningen Sky - Langangen. For Vestfold vil dette ha positive effekter. Navarsete foreslår byggestart sommer 09, og veien skal stå ferdig i løpet av 2012.

Dette er bra! E18-strekninga er en av de viktigste stamveiene i Norge. Det er viktig anleggsstart så tidlig som mulig, det får vi nå. Liv Signe Navarsete viser nok en gang at hun ikke bare har tomme løfter, men er også i stand til å gjennomføre! Denne utbygginga vil gjøre næringslivet mer konkurransedyktig, samtidig som jeg håper vegen blir mer trafikksikker.

Liv Signe Navarsete er historisk! Hun har oppfylt Nasjonal Transportplan (NTP). Det er nå sammenhengende firefelts veg mellom Oslo og Tønsberg, dette er positivt for Vestfold, men det er nødvendig å ikke stanse her. Vi arbeider videre for firefeltsveg gjennom hele Vestfold!

Det er viktig med et godt tilbud på jernbanen. Selv om Vestfold er et fylke med korte avstander, er likevel ikke jernbane svaret på alt. Det er nødvendig også å kunne tenke vei. Det klarer SP og det skal vi fortsette med! Vi skal fortsette det gode arbeidet, det er nødvendig med firefeltsvei gjennom hele Vestfold. Det er viktig å få et attraktivt, effektivt, konkurransedyktig og miljøvennlig Vestfold. Det får vi ved å bygge både vei og bane i Vestfold.


Se også; http://www.op.no/nyheter/article4241635.ece

Ingen kommentarer: